123

Fitness

Klik hier voor de website van Flow Fitness

Thuisfitness
Moderne fitness apparatuur is voorzien van hartslagmeters zodat u uw hartslag kunt volgen en uw doelstellingen kunt behalen. Op basis van uw hartslag tijdens de training kunt u ervoor kiezen om optimaal vet te verbranden ofwel uw conditie te verbeteren. Afhankelijk van uw leeftijd en gewicht kunt u zelf uw trainingsdoelstellingen bepalen en berekenen in welke zone uw hartslag zou moeten zijn tijdens de training om gezond en goed te trainen. Wanneer u thuis meerdere keren per week een beperkte tijd traint is dit effectiever (en gezonder) dan wanneer u één keer per week een lange tijd achter elkaar traint.

Flow Fitness
Flow fitness apparatuur is een Nederlands merk met hoogwaardige fitnessproducten voor thuisgebruik. Flow Fitness investeert in productontwikkeling en design. Hierdoor heeft u niet alleen een goed en veilig product, maar ook een product dat niet misstaat in uw interieur. Uiteraard is de apparatuur voorzien van de nodige computertechnologie zodat u verschillende soorten programma’s in uw trainingsschema kunt opnemen. Daarom heeft Het Fietsenhuis voor Flow Fitness gekozen. Wij voegen daar onze expertise en service aan toe voor vele jaren trainingsplezier!

Service
Wanneer u bij Het Fietsenhuis fitness apparatuur koopt komen onze technici het bij u thuisbezorgen en installeren (ook als dit op een verdieping is). Uiteraard leggen we dan ook uit hoe uw nieuwe aanwinst werkt. Uniek is dat u 3 jaar garantie heeft op arbeid en onderdelen. Dan worden reparaties bij u thuis uitgevoerd. Dat is wat wij topservice noemen!