cabby

Gazelle Cabby Bakfiets

Gazelle Cabby
Lichte, praktische en veilige bakfiets

Ontdek de Cabby bakfiets van Gazelle. De bak is gemakkelijk in te klappen en te verwijderen, voor als er even geen kindjes aan boord zijn. En dankzij de stabiele dubbele pootstandaard kan iedereen veilig in- en uitstappen. Licht, praktisch en veilig!

Even uitproberen? Huren voor op vakantie? Bel voor een afspraak.

De robuuste Cabby bakfiets van Gazelle vervoert met gemak drie kinderen. Dankzij de veiligheidsgordels blijft iedereen veilig zitten. En de stuurblokkering houdt de bakfiets stabiel. Zo geniet iedereen van een onbezorgde fietstocht. Buitengewoon veilig, zowel voor moeder als de kinderen. 

De Gazelle bakfiets is super stevig en praktisch onverwoestbaar. Dat is belangrijk als u met kinderen te maken heeft. Dankzij het oversized stalen frame, brede banden en stabiele dubbele standaard stapt iedereen veilig in en uit. Met de keiharde krasbestendige laklaag hoeft u niet bang te zijn voor roest.

De lichtgewicht bakfiets van Gazelle is zo slim ontworpen dat u niet merkt dat u een bak voorop heeft. Het lichte ontwerp houdt de Cabby wendbaar en zorgt voor een lage weerstand tijdens het trappen. Zo rijdt u zelfs met een volle bak moeiteloos weg. De bak is gemakkelijk in te klappen en te verwijderen.